Stage

Op KPC De Atlant is het leren door te doen. Daarom ga je vanaf het eerste jaar al stage lopen. Eerst gebeurt dat vooral onder begeleiding en in de school. In de volgende leerjaren wordt dat langzaam zelfstandiger en zal de stage ook buiten de school zijn. Zo leer je wat je kunt doen met wat je op school geleerd hebt. 

Bedrijven

Ontdek de voordelen van stages voor uw bedrijf en de toekomstige werknemers van morgen!

Wist u dat het aanbieden van stages aan onze leerlingen niet alleen gunstig is voor hun ontwikkeling en groei, maar ook voor uw bedrijf? Hier is waarom:

  1. Frisse Perspectieven: Stagiaires brengen nieuwe ideeën en energie naar uw bedrijf. Ze hebben vaak unieke invalshoeken en zijn bereid om te leren en bij te dragen.
  2. Toekomstig Talent: Stages zijn een geweldige manier om talent vroeg te ontdekken. U kunt potentiële toekomstige werknemers identificeren en hen tijdens hun stageperiode trainen volgens uw bedrijfsnormen.
  3. Verhoging van de Productiviteit: Door stagiaires taken te geven, kunnen uw vaste medewerkers zich richten op meer strategische en complexe taken, wat de algehele productiviteit van uw bedrijf ten goede komt.
  4. Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Door praktijkschool leerlingen een kans te geven, vervult uw bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en draagt het bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie.

Bedrijf aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*